Dnevni horoskop predviđa čudesnu opozicijuMeseca i Saturna koji donose velike prepreke i izazove, a evo koji znak će danas imati sreće u ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, da li maštate o romantičnojvezi kakva je bila na početku? Ne brinite, jer ćete danas osetiti iste leptiriće. Napokon raskinite sa problemima iz prošlosti i obratite pažnju na partnerove strasti, nadanje i hobi. Očekuje vas romantična i senzualna noć!

Utorak će za Ovnove biti miran dan na poslu i lako će snositi profesionalnu odgovornost. Očekuje vas sjajna prilika da zablistate i šefu pokažete da ste prava osoba za napredovanje. U toku dana možete imati probleme sa finanansijama, a svakako izbegavajte krupne odluke oko novca.

Izvor: Lovesensa

DA LI JE MUŽ KRIV ZA SVE: evo zašto su samo neke udate žene lepe i zgodne

Ako udata žena izgleda dobro, uprkos  starosti - morate  prići i pružiti ruku njenom mužu. I u oči ga značajno pogledati. To je njegova zasluga

PROČITAJTE JOŠ: 3 ZNAKA KOJA UKAZUJU DA ĆETE POSTATI MILIONER: proverite da li vas očekuje bogatstvo u budućnosti

Nije mučio svoju ženu gadnim trikovima. Nije navalio na nju teški posao. Nije je optuživao, nije je kritikovao, nije vikao grubim glasom. Grlio ju je, ljubio i volio. I govorio pohvale i komplimente. I štitio se od opasnosti. I tešio kada je bila zabrinuta. I zahvaljujući dobrom obraćanju dobio je lepoticu

U četrdesetim godinama to je tako jasno! Žena dobrog muža je lepa, elegantna, spokojna. Sedi i osmehuje se. Ili radi nešto po kući. Ili jednostavno šeta pod ruku sa mužem uveče, a svi ostali muževi zavide. Misle: zašto moja žena nije takva? 

Oh, jasno je zašto nije - ženu treba paziti i negovati kao borbenog konja. Kao skupu mašinu. I jednostavno - kao čoveka. A pored svake udate ne više mlade lepotice stoji onaj, kome treba ruku pružiti - njen muž. 

I, naravno, postoje lepe dame koje su same. A verovatno i žene koje su sačuvale lepotu i dostojanstvo u nesrećnom braku - ali ja takve žene nikada nisam srela. Morate paziti svoju ženu od mladih dana - a tada će sigurno biti lepotica i pametnica. I svi će govoriti, posrećilo se čoveku sa ženoma! 

Nastavak teksta pročitajte OVDE!

PageBreak

Možda se i posrećilo. Ali, pre svega, to je zasluga mudrog i dobrog muža. Izgled i karakter žene veoma zavise od odnosa prema njoj. 

Od dobrih reči mi sijamo i podmlađujemo se. Od zagrljaja postajemo vitkiji. Od poljubaca postajamo lepši i bolji ... 

PROČITAJTE JOŠ: NAUČNICI OTKRILI ONO ŠTO ŽENE KRIJU: Evo šta žene gledaju na telu muškarca

I po starijoj ženi uvek možete videti kakvog muža ima - dobrog ili ne baš. 

A muškarci biraju koga žele da vide pored sebe: lepoticu ili ne baš. Nama ženama treba samo malo topline i naklonosti. Lepe reči i podrška. A ostalo mi i tako opraštamo - kad si voljen puno se može oprostiti ...

Tekst: Anna Kirjanova/Prevela: Beba Muratović

Izvor: vk.com/Beba Mur