Drugi dan, novi gosti, novi posetioci i opet – sjajna atmosfera!

Ovako se u najkraćem može opisati ono što se videlo na štandu Adria Media Grupe u okviru Sajma medija koji se održava u hali 3 na Beogradskom sajmu.

Tačno u podne naš popularni pevač Leon koji je prava zvezda ovogodišnjeg serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ oduševio je najmlađe posetioce, a njemu se u sjajnoj atomsferi pridružila i Neda Ukraden, koja je došla da bude gost našeg štanda.

Kako makrobiotikom očistiti organizam objašnjavala je doktorka Nina Bulajić, a nešto kasnije, naši verni čitaoci mogli su da prisustvuju panel diskusiji o budućnosti srpskog fudbala u kojoj su učestvovali Ivica Ilijev i Mitar Mrkela.

Posebnu pažnju zavređuje i panel diskusija „Postoje li još uvek novinarske veličine“ u kojoj će učestvovati Igor Ćuzović, Saša Stajić, Aleksandar Apostolovski, Ratko Femić a moderator će biti Aleksandar Krunić. Ova diskusija održaće se na centralnoj bini Sajma medija.

Tokom dana posetioci našeg štanda u hali 3 mogu da učestvuju u interaktivnoj radionici o zdravlju dece, ali i da saznaju nešto više o milenijalsima i blogerima, kao i da nauče kako postati popularan na društvenim mrežama. Nina Dželetović, Jovana Miljanović, Ruža Rupić i mnogi drugi učestvuju u ovim aktivacijama za naše čitaoce.

Predveče možete naučiti nešto korisno od Branka Glišića iz Bloom Design-a, koji će vam pokazati kako da od priručnih, jesenjih materijala napravite aranžman za ukrašavanje svog stana.

Ako danas ne možete na Sajam medija – predlažemo vam da nas posetite sutra! Štand Adria Media Grupe biće prepun iznenađenja, dobrih sadržaja, kvizova i poklona! Budite uz nas!