Šta je to što može da masira svaki deo vašeg tela bez izlaska iz kuće i kancelarije, nešto što uvek i svuda možete da ponesete sa sobom s obzirom na to koliko malo mesta zauzima? Pogledajte OVDE

Višenamensko jastuče sa masažerom koje deluje gotovo jednako kao prava shiatsu masaža! Ovaj sjajni izum odličan je za masažu vrata, nogu, leđa. Onima koji dugo sede u kancelariji je jednostavno neophodan – pružiće vam i dodatni komfor i podršku lambalnom delu ako ga stavite na stolicu dok sedite. U sebi ima masažere koje možete podesiti na jednu od dve ponuđene brzine. A menjate ih neverovatno jednostavno – laganim pritiskom na krug označen na jastuku. Opustiće vas i napuniti energijom, a danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od samo1490 rsd!

Ovo fantastično višenamensko jastuče je napravljeno od vrlo mekog, rastegljivog i prijatnog materijala. Zahvaljujući svojoj mekoći prilagođava se svim delovima tela i svim položajimaA i moći ćete, jer zauzima malo prostora, a pruža neverovatnu udobnost. Radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje.

Iskoristite sniženje i kupite već danas svoje uvek neophodno višenamesnko jastuče sa masažerom po fenomenalno niskoj ceni i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.