Roman "Previše za sreću" mlade književnice Ivane Milinčić nastavak je uzbudljive ljubavne priče "Privezak za srce". Autorka nas u njemu navodi na primeru njene junakinje Bebe prepoznamo iskušenja na koja svi nailazimo na sopstvenom putu ka sreći.

“Previše za sreću” emotivna je priča o mladoj ženi koja, nakon što je upala u vrtlog strasti, pokušava da se izbori sa navikom da svoj život vodi u skladu sa tuđim očekivanjima. Nakon loših procena, ona donosi pogrešne odluke, a njeno iskustvo će vas nadahnuti da shvatite kako strah od promene ne treba da vas navede da osudite sebe na život bez ljubavi.

Prepustite se čitanju ovog romana i ponovo budite svedok neobične priče o Bebi i Bokanu, kojima je dovoljna strast da jedno drugo uvere u moć bezuslovne ljubavi.

"Još tokom pisanja prvog dela bilo mi je jasno da način na koji želim da ispričam priču zahteva njeno objavljivanje u dva romana. Nisam imala dilemu oko toga kada završiti prvi, niti kako početi drugi deo. I sigurna sam da nastavak neće ostaviti  ravnodušnim nikog kome se dopao "Privezak za srce". Pozitivni komentari o prvom romanu  i  konstantno interesovanje čitateljki za nastavak priče započete u njemu, bili su mi veliki podsticaj da dam sve od sebe kako bi roman "Previše za sreću" bio još uzbudljiviji za čitanje."

Ako želite da osvojite knjigu "Previša za sreću" pošaljite nam poruku na Fejsbuk stranici Lepa & srećna, a prve tri čitateljke koje se jave dobiće knjigu na pokolon!