Septembarski broj MH koji je u prodaji od 31. avgusta pravi je leteći start u novu jesenju sezonu, kada ćete više nego ikad pre biti fit, zdravi, zadovoljni i savršeno odeveni. 

Kako biste napravili opuštenu tranziciju iz lagane letnje atmosfere u splet novih obaveza i ažurnijeg tempa, istražujemo fenomen Odmora posle odmora. Tu je i prava letnja gozba sa četiri ključna recepta za zrele namirnice kojima obiluje kraj leta.

Sa ponosom najavljujemo BASKET SPECIJAL. Povodom Eurobasketa u Turskoj, pripremili smo omaž srpskim košarkašima koji su bili i jesu najbolji u zemlji najboljih, uz praktične savete kako da trenirate sa basketarom.

Naš fitnes segment BODY BOOK donosi najnoviji plan vežbanja uz koji ćete uvek biti vitki&fit, a oduševićete se rezultatima koje možete da postignete već za 21 dan. Svetski poznati model Andrea Denver svojom zavidnom formom briljira u atmosferi modnog snimanja inspirisanog početkom 90-ih.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo 33 strane najinspirativnijih jesenjih trendova da vas motivišu za pametan šoping. Plus top 5 najboljih preparata za negu po izboru redakcije.

Otkrijte zašto samo Men's Health nosi epitet 100% korisno od 31. avgusta kada smo u prodaji!