Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel za pomoć Nikolini Tasković (3)

  Izvor: Foto: PROMO

Mala Nikolina Tasković (3) boluje od izuzetno retke i teške bolesti za čije lečenje je potrebno angažovanje velikog broja stručnjaka koji bi joj olakšali detinjstvo i omogućili normalan život. 

Nikolina boluje od izuzetno retke bolesti – sindrom delecije.

Do saznanja konačne dijagnoze prethodio je dug put koji je ova porodica prošla. Od vrata do vrata: neuropedijtar, fizijatar, psiholog, logoped, defektolog...

Nakon sedamnaest meseci utvrđen je sindrom delecije. Nikolina nema gen koji stvara proteine, koji stvaraju određene sinapse u mozgu, neophodne za govor, memoriju i komunikaciju.

Stečene naloge i veštine zaboravlja, ima nekontrolisane ispade plakanja, kao i smeha, govor joj nije razvijen, ima česte respiratorne infekcije, upale...

Nikolini je neophodna intenzivna stimulacija razvoja, rehabilitacije, logoped, defektolog... Olakšajmo joj detinjstvo i omogućimo da jednog dana i ona bude samostalna.

Pomozimo joj! Da pomognete Nikolini upišite 341 i pošaljite SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

  Izvor:

Novčana sredstva prikuplja humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Nikolinu Tasković (2014).

Uplati na račune:

Dinarski: 160-480631-88

Devizni: 00-540-0002233.3

IBAN broj: RS35160005400002233328

Uplati putem SMS:

DINARSKI: Upiši 341 i pošalji SMS na 3030

Cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje)

RAČUN ZA UPLATU U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA: Upiši human341 i pošalji SMS na 455 Cena poruke je 20 CHF

Uplate možete izvršiti i uplatom na link e-Doniraj

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Hot

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije