Kako iskoristiti sve svoje potencijale na najbolji mogući način, a pritom ostati skroman i hladne glave? Na ovo pitanje, ali i na mnoga druga u vezi sa stvaranjem uspešne medijske karijere odgovora Marija Žeželj, lice sa naslovne strane julskog broja Cosmopolitana. 

Druženje sa ovom sedamnaestogodišnjakinjom inspirisalo nas je da svakim danom težimo novim ciljevima i razvijanju svojih talenata, a njena energija toliko je slatka i motivišuća, baš kao i njen neodoljivi osmeh kojim nam je ulepšala dane na snimanju. Dok se njen hit single Dance like nobody’s watching sigurnim koracima penje na vrh svetskih top-lista, Marija ekskluzivno za naš magazin govori o tome kako uspeva da uskladi sve obaveze i istovremeno sačuva dete u sebi.

Iza korica najprodavanijeg ženskog magazina, koji je na kioscima od 29. juna, pronaći ćete i savete za brzo, ali efektno stilizovanje kose, načine da uživate u gradovima u kojima presedate, nostalgični podsetnik na prošle dane, kao i...

3D USNE

U najtoplijem mesecu u godini imaćete priliku da se upoznate sa make up proizvodima koji pružaju prirodni izgled XXL usana. Ukoliko ste i razmišljali o filerima, više za tim nema potrebe jer vam dajemo uvid u najbolje i najnovije načine kako „napumpati usne“ - bez injekcije.

SUMMER JUMPSUIT

Ovog leta kombinezoni su u blagoj prevlasti. Lako ih je prilagoditi svakoj prilici, a brendovi su nam ponudili mnoštvo desena, boja i modela od prijatnih materijala, idealnih za tople letnje dane.

10 SAVETA ZA USPEŠNU ORGANIZACIJU

Da li ste nekada pokušali da organizujete neku zabavu, a onda shvatili da to nije baš tako jednostavno? Verujemo vam! Potrebno je dosta vremena, znanja i strpljenja. Ali spremite se jer uz 10 saveta Mione Milić, koosnivačice portala Kongresniturizam.com i profesionalca u oblasti event menadžmenta, postaćete pravi eksperti u organizaciji. 

SEKS KAO IZ KNJIGE

Popularizacija erotskih romana navela nas je da primetimo znatan porast broja „obojenih“ i to ne u bilo koji kolorit, već u onih famoznih 50 nijansi sive. Ukoliko i vas zanima odgovor na pitanje da li se zaista pronalazimo u fantazijama omiljenih junakinja ili je želja za knjiškim seksom jača od želje da budemo ono što jesmo, ne smete propustiti julski broj Cosma.

FESTIVAL VIBES

Muzika je vaš pokretač, a i od same pomisli na đuskanje uz prve zrake sunca se naježite? Festivalsko tlo je u tom slučaju vaša to be destinacija za letnje dane! Razmrdajte kukove i obujte najudobnije cipele jer nezaboravna avantura samo što nije počela! 

+ LETNJI HOROSKOP, vaš provereni astro saveznik za najtoplije dane