Spremate se za more i razmišljate kako ćete morati da se odreknete odeće koju obožavate zbog toga što je neminovno da se izgužva u koferu? Ova priča je sada prošlost i konačno možete da ponesete sve što želite od garderobe ako sa sobom imate IRON EXPRESS prostirku za peglanje – pogledajte OVDE o čemu se radi!

Fenomenalna IRON EXPRESS prenosiva prostirka za peglanje vam omogućava da na brz i efikasan način sa ispeglate omiljenu bluzu, košulju ili haljinu gde god da se nalazite. Lakše, brže, bez klizanja po podlozi. Ne treba vam daska, ona je menja! A u vašem koferu zauzima minimalno prostora! A OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 je danas možete kupiti za samo 1.290 dinara i uz nju dobiti GRATIS mobilni ventilator!

Kada izađete na plažu, u šetnju ili na piće u kafić u ovim vrelim letnjim danima i večerima, jedna od retkih stvari koja će vam pomoći da se zaista rashladite je mobilni ventilator. Samo ga ubacite u prostor u koji inače uključujete punjač i hlađenje počinje. Bez instaliranja bilo kakve aplikacije! 

I jedna I druga stvarčica su neviđeno praktične i obe zauzimaju minimalno prostora u vašem koferu ili, u slučaju ventilatora, u tašni ili džepu.

Poručite ih putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h, ili online OVDE non-stop!