Američka pop pevačica Bijonse glavna je tema u svetskim medijima, jer je po drugi put postala majka, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: vila od 85 miliona dolara za Bijonse i Džej Zija! (VIDEO)

Bijonse i njen suprug i reper Džej Zi postali su roditelji blizanaca, ali srećnu vest nisu podelili sa obožavaocima i još uvek nije otkriven pol beba. 

Trudnoća slavne pevačice je prošla vrlo zapaženo u medijima još kada je u februaru 2017. godine objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pokazuje trudnički stomak uz dirljiv opis. Ova fotografija je proglašena za najlajkovaniju fotografiju u istoriji društvenih mreža, jer je za samo 24 časa skupila osam miliona lajkova!

Zašto su pevačicini obožavaoci ljuti - pročitajte na sledećoj strani!

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 1. Феб 2017. у 10:39 PST

PageBreak

Bijonse je nastavila sa trendom objavljivanja trudničkih fotografija u kupaćem, ležeći obnažena na laticama ruža, a društvo joj je pravila petogodišnja ćerka Blu Ajvi koja zauzima važno mesto na većini slika.

PROČITAJTE JOŠ: Dijeta 22: režim ishrane i vežbe kojim slavna pevačica Bijonse održava vitku liniju

Tokom vikenda pronela se vest o porođaju, ali se Bijonse još uvek nije oglasila povodom rađanja blizanaca! Međutim, 18. juna popodne njen otac je sa medijima podelio srećnu vest - "Stigli su", napisao je uz haštag "blizanci" i čestitku "Srećan rođendan".

Fanovi su ga obasuli negativnim komentarima. "Nije na tebi da to javiš", glasi jedan. "Kakva konfekcijska čestitka", kaže drugi. Rođenje je, po mišljenju mnogih trebalo da objavi Bijonse i to na njoj svojstven, spektakularan način kakav je pratio celu trudnoću...

Ostaje da vidimo da li će se slavni par oglasiti i kada će otkriti pol beba

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 29. Мај 2017. у 11:43 PDT

Izvor: Lepa & srećna