Da li ste i vi jedna od onih osoba koje svakodnevno nebrojano mnogo puta požele da imaju magično ogledalo koje će zadovoljiti sve potrebe kako u kući tako i van nje? Jeste? San Vam se konačno ispunio! Na trzište je stiglo potpuno novo, jedinstveno SWIVEL BRITE 360 rotirajuće ogledalo sa LED svetlom!

Swivel brite ogledalo ima mogućnost uveličavanja do čak 8X i sopstveno LED svetlo. Vrlo je jednostavno i praktično za upotrebu, jer se lako prenosi, podešava i rotira

Swivel brite ogledalo je veoma praktično, jer podjednako može biti malo da stane u torbu i dovoljno veliko da se može pomoću magneta pričvrstiti za bilo koju glatku ili ravnu površinu bilo gde u Vašoj kući, kupatilu, kancelariji… A danas je moguće dobiti ga OVDE po AKCIJSKOJ ceni!

Ako i dalje ne verujete da je ovakvo “cudo’’ moguce, pogledajte u videu šta sve možete sa ovim ogledalom:

Ne dozvolite da Vas bilo kakve nepravilnosti na licu neprijatno iznenade i poručite svoje Swivel brite ogledalo već danas OVDE. Uz ovo ogledalo koje zahvaljujući LED svetlu omugućava jasnu i prezicnu vidljivost, moći ćete brzo i bez muke da se našminkate i na vreme budete spremne za izlazak.

Poručite Swivwl Brite ogledalo jos danas pozivom na broj telefona 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili OVDE online 24/7!