Zvezda serija "Dila" i "Sudbina", lepa Hatidže Šendil i njen suprug i kolega Burak Sagjašar odbrojavaju dane do dolaska na svet svog prvog deteta. A pre porođaja očarani roditelji pozirali su fotografu Nilgun Kara, dami čije portrete veoma cene pripadnici turskog visokog društva, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Ko je osvojio srce Tarika iz serije Beskrajna ljubav: evo zbog koga turski glumac želi kuću sa prostranim vrtom (FOTO)

Kako je javnost u Turskoj komentarisala fotografije lepe glumice - otkrijte na sledećoj strani!

PageBreak

Nilgun, između ostalog, zahteva dugo poziranje u prirodi. Fotografije s razgolićenim stomačićem Hatidže je objavila na društvenim mrežama i izazvala podeljene reakcije. Dok su jedni oduševljeni njenom hrabrošču, drugi to smatraju sramotnim.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: Srpska manekenka osvojila zanosnog momka iz Turske: evo za kog turskog glumca se udaje lepa Jelena (FOTO)

Bilo kako bilo, sa fotografija se može saznati da Hatidže divno nosi kilograme koje je dobila u trudnoći, te da su za sina odabrali ime Džan.

PROČITAJTE JOŠ: Šarmantan Kemal iz serije "Porodica moga oca" otkrio porodični kutak: zavirite u divnu kuću i bogatu baštu turskog glumca (FOTO)

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & srećna