Turske glumačke zvezde Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit, popularni  Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog", koji nas upravo šarmira kao Kemal u "Beskrajnoj ljubavi", ne žele dugu veridbu. Nakon dve godine harmonične veze u kojoj nije bilo javnih svađa i mirenja verili su se prošlog meseca, a početkom aprila 2017. novinarima su otkrili da svadbu pripremaju za jun, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Šarmantan Bali-beg uživa u čarima ljubavi: evo kako je Burak Ozčivit zaprosio lepu Fahrije (FOTO)

Tačan datum još ne znaju jer on zavisi od lokacije gde će prirediti veselje, a nju i dalje traže. Ali, po jednom drugom pitanju bili su vrlo jasni i tako izmamili uzdah olakšanja brojnih fanova: svadba će biti u Turskoj, precizicnije u – Istanbulu. Time su stavili tačku na priče da će venčanje biti u Dubaiju, jer ceo ceh plaća jedan bogati šeik.

PROČITAJTE JOŠ: MILION lajkova za ljubavnu sliku Bali bega: glumac Burak Ozčivit u zagrljaju verenice zapalio Instagram (FOTO)


Објава коју дели Fahriye Evcen (@evcenf) дана 2. Јун 2016. у 6:25 PDT

NAJZANIMLJIVIJI OBIČAJ NA SVADBI BALI BEGA I FAHRIJE PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Serija "Do smrti", u kojoj Fahrije igra sa Enginom Akjurekom, nažalost, nije imala očekivanu gledanost, pa je producent odlučio da 13. aprila emituje poslednju, 13. epizodu. Iako je na prvi pogled razočaravajuće, ovo možda i nije loše jer će buduća mlada imati dovoljno vremena da se na miru i  sa velikim uživanjem pripremi za veliki čin u životu.

PROČITAJTE JOŠ: Svi detalji i romantične fotografije sa veridbe Bali bega: evo zašto je Burak Ozčivit morao da popije slanu kafu u domu lepe Fahrije (FOTO)

Njena porodica je već doputovala iz Nemačke, pa je zbog toga, pišu turski mediji, Burak morao da se privremeno preseli kod svojih. Što, opet, najavljuje da će se sve odvijati kako tradicija nalaže, a mladi par će verovatno odigrati i čuveni zejbek, koji su dobro savladali za potrebe filma "Ljubav liči na tebe" .

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna