Mlada glumica Jelisaveta Orašanin, koju gledamo u novim epizodama omiljene TV serije Vojne akademije, vrlo je tražena mlada glumica.

Uz zanimljive uloge na televiziji i u filmovima, Jelisaveta je i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, tako da zaista ima mnogo obaveza.

Kako uspeva da održi svoju fantastičnu figuru? Šta je njen recept za lep izgled i dobro raspoloženje?

Svoj najdraži trik za redovno vežbanje Jelisaveta nam otkriva u novom broju magazina Story Lepa&Srećna koji je na kioscima od 17. Marta 2017. godine. 

U prvom mesecu proleća Story Lepa&Srećna piše i o ljubavi! Siniša Ubović, glumac, pisac i motivacioni trener, ima svoju definiciju.

– Prava i iskrena ljubav je ona u kojoj nema nikakvog uslovljavanja. Traje dokle god verujemo u nju i sve dok želimo jedno u drugom da vidimo ono najbolje. Čak i kad nastupe periodi izazova, važno je da budemo tu jedno za drugo i znamo da imamo snage da zajedno prođemo i kroz to. Ljubav je sklad ali i razumevanje i prihvatanje – tvrdi Siniša, naš sagovornik u ovom broju.

Proleće je i sezona venčanja. Ako ste u nedoumici kako da se našminkate, mi smo tu da vam pomognemo. Naša tri vodeća šminkera predlažu vam trendove s kojima nećete pogrešiti. Bilo da ste kuma, deveruša ili mlada, među našim predlozima sigurno ćete pronaći inspiraciju...

Lepo vreme i sunce pozivaju nas da se spakujemo i zaputimo u neke nove i neistražene predele. Iskoristite neradne dane da zaboravite na posao i obaveze. Ponesite dobro raspoloženje, osmeh, udobnu obuću i foto-aparat i – krenite u avanturu! 

Proleće je vreme promena, kada se i naše telo prirodno budi, čisti i obnavlja. Stručnjaci vam otkrivaju kako mu možete pomoći – pravilnim izborom hrane i većom fizičkom aktivnošću.

Za kraj, malo zabave. Ako rešite naš psiho-test, saznaćete ko je šef u vašoj vezi: da li on igra kako vi svirate ili ste ravnopravni...