Najpoznatija lekarka u Srbiji Nada Macura našla se na meti oštrih kritka medija, ali i javnosti. Iako nije očekivala da će njena fotografija izatvati surove reakcije, Nada je ostala verna sebi i na elegantan način je odgovorila svima, piše Story.

Nada Macura poželela je da se pohvali fantastičnim rezultatom dijete. Kako je smršala čak 8 kilograma, objavila je fotografiju na svom privatnom Instagram profilu kako bi motivisala sve one koji se bore sa viškom kilograma.

PROČITAJTE JOŠ: NADA MACURA zapalila Internet slikama iz mladosti: ovako je izgledala popularna DOKTORKA pre 20 godina (FOTO)

Međutim, javnost i mediji su pričali (odnosno pisali) o svemu osim o inspiraciji.

Vidno potrešena negativnim komentarima, Nada je uspela da ostane dosledna sebi i na kulturan način stane na put malicioznim komentarima.

KAKO JE NADA MACURA ODGOVORILA NA NEGATIVNE KOMENTARE JAVNOSTI PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

"Dragi moji,ne znam zašto je ova fotografija izazvala burnu reakciju vas i medija.Smatram da ova fotografija ne prikazuje ništa provokativno i ništa što bi bilo za ismevanje.Ako sam ja kao dama u godinama uspela da skinem 8kg i koliko toliko smanjim svoju kilažu (naravno tu nije kraj) onda smatram da je to za pohvalu,a ne za smeh.Nisam to zaslužila kao jedan od mnogih intelektualaca i kao jedna posebana ličnost koja je normalna (bar ja to mislim,jer ne vidim razloga da to ne budem) u našoj divnoj zemlji Srbiji.Pozdrav i hvala! "

PROČITAJTE JOŠ: Hitna pomoć za dijetu: Nada Macura smršala 8 kilograma, a ovo su njeni saveti

Izvor: Story