Tridesetjednogodišnja turska glumica Pelin Karahan, sultanija Mihrimah iz "Sulejmana Veličanstvenog", očekuje drugo dete, a ovih dana je saznala i pol bebe, piše Lisa.

Pelin u braku sa biznismenom Bedrijem Guntajem već ima sinčića Alija Demira, rođenog u decembru 2014. godine, a za nešto više od četiri meseca slatki crnokosi švrća dobiće brata.

Naime, za razliku od svojih koleginica koje se plaše da objavljuju porodične fotografije na društvenim mrežama, Pelin to sa uživanjem čini, čime je oduševila brojne fanova tako da na Fejsbuku ima više od milion i osamsto hiljada pratilaca.

PROČITAJTE JOŠ: Sultanija Mahidevran najzad postala mama: posle bitke sa sterilitetom Nur Fetahoglu (35) rodila bebu

Nije oklevala ni da mališana "zaposli", pa je on sa nešto više od godinu dana zaradio prvi novac, oko  120.000 evra, snimajući reklamu. Sa mamom, naravno.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se neguje sultanija Hatidže: 8 tajni lepote zanosne Selme Ergeč

Pelin trenutno snima gledanu seriju "Yeter" čija je tema porodično nasilje, i još se ne zna kako će se trudnoća uklopiti u to. A dok je ona na snimanju, Ali Demira čuva tata, pa se njih dvojica divno zabavljaju u ogromnom dvorištu i vrtu u kome porodica uzgaja organsko povrće za sopstvene potrebe, čemu je Pelin veoma posvećena.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa