Lepa turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila kao legendarna sultanija Hurem u istorijskom spektaklu "Sulejman Veličanstveni", ponovo je doživela neočekivan obrt u životu, piše Lisa.

Kako pišu turski mediji Merjem je stavila tačku na desetomesečnu vezu sa Alpom Ozanom, vlasnikom firme za izradu jahti. A još samo pre nekoliko dana glumica je objavljivala fotografije sa letovanja na kojima ona, njena ćerkica Lara i Alp deluju poput srećne porodice. Priča se i da ju je Alp u junu zaprosio, da je ona prihvatila prosidbu ali da je venčanje odložila do daljeg. "Još je rano za to", navodno je rekla glumica.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa turska glumica Merjem Uzerli ponovo snima: evo kakvu ulogu je dobila sultanija Hurem

A sada je kraj. Prema pisanju tabloida razlog razlaza je rastrzanost između tri države. Naime, Merjemina porodica je u Nemačkoj i glumica ne krije da tu zemlju doživljava kao svoju kuću, ali ona je nastanjena u Turskoj gde pokušava da nastavi karijeru koju je naglo prekinula pre tri godine napustivši snimanje "Sulejmana". Alp opet živi u Francuskoj, jer to zahteva njegov posao. U stalnoj šetnji između tri zemlje Merjem je izgubila osećaj pripadanja, a sve to je pogoršala Alpova ljubomora, kako pišu turski mediji. 

Međutim, Ima i onih koji misle da je sve to reklamni trik. Merjem je dobila priliku za veliki povratak na TV ekrane serijom "Kraljica noći", ali je ona doživela fijasko, pa mnogi sada i osporavaju njene glumačke sposobnosti i tvrde da joj se Hurem samo dogodila. Zato glumica i njeni menadžeri na sve načine pokušavaju da je zadrže u žiži interesovanja. Pa i isceniranim raskidom.

PROČITAJTE JOŠ: Šokantno otkriće trese turske medije: Merjem Uzerli i Murat Jildirim u ljubavnoj romansi?

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa