Još jedna ljubav rođena na setu ili samo marketinški trik za podizanje rejtinga?

Vest objavljena 30. januara 2016. da su se Merjem Uzerli i Murat Jildirim, zvezde serije "Kraljica noći", započeli nežnu romansu kod njihovih fanova izazvala je veliko oduševljenje, ali, naravno, ima i onih koji u tako nešto sumnjaju.

VIŠE: Prva uloga Merjem Uzerli posle Hurem: pogledajte transformaciju od sultanije do Srpkinje Marije (VIDEO)

Šta se tačno događa između poznatih glumaca koji zajedno snimaju od prošlog septembra zaista je teško utvrditi.

VIŠE: Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: evo šta sam radila pre nego što sam postala sultanija Hurem

Na prva pisanja medija da su u vezi odgovarali su da to nije tačno. "Samo smo prijatelji", ponavljali su oboje.

Međutim, krajem januara viđeni su zajedno na doručku u jednom romantičnom restoranu, što je za turske medije potvrda da su u vezi, a i ljudi koji su sa njima stalno na setu tvrde da je između njih vidna bliskost kakva nije karakteristična za poslovni odnos.

Ipak, novinar lista "Milijet" smatra da je  sve to puki reklamni trik, "scenario za podizanje rejtinga". Naime, serija "Kraljica ponoći" nije naišla na gledanost kakva se očekuje kad su u pitanju zvezde kalibra Merjem Uzerli i Murata Jildirima: rejting prve tri epizode vrti se oko sedmog-osmog mesta.

Neki smatraju da su gledaoci zapravo veoma ljuti na glumicu zbog neočekivanog napuštanja "Sulejmana Veličanstvenog" pre tri godine, jer se samo tako može objasniti zašto je još prva epizoda izazvala mlaku pažnju. Ima i onih koji tvrde da je scenario osrednji i da tu manjkavost nikakva gluma ne može da nadoknadi. 

Šta se tačno dešava uskoro će svima biti jasno, jer se ljubav i kašalj ne mogu sakriti kako kaže naš narod.

I na kraju da podsetimo: Merjem iz veze sa biznismenom Džanom Atešom ima dvogodišnju kćerkicu Laru, a Murat se pre dve godine iznenada razveo od Burčin Terzioglu "zbog različitih pogleda na život".

Nakon toga veliki šarmer nije ulazio ni u kakve veze.

Tekst: M. R. 

Izvor: Lisa