Ćerka narodnog pevača Šabana Šaulića i pevačica, Ilda Šaulić Vučković, ostvarila se u ulozi majke kada je na svet donela ćerkicu Emu.

Porođaj je obavljen u klinici u Višegradskoj, sve je proteklo u savršenom redu i beba i mama se osećaju odlično. Ildu i bebu prvi je posetio suprug Bojan, koji je sve vreme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi porodica Vučković i Šaulić, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ: Porodila se se lepa Selma Ergeč: princeza Hatidže postala majka (FOTO)

"Presrećni smo zbog lepih vesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo, a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu, ali i celoj porodici ostvario životni san", rekli su nam u porodici Šaulić ovim povodom.

Ono što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestra Sanela pre tri godine na svet donela ćerku Unu, a danas je i rodjendan njenom zetu Bati Mirkoviću.

PROČITAJTE JOŠ: Trudnice, beba vam poručuje: Volim te mama i jedva čekam da te upoznam! (FOTO+VIDEO)

Da podsetimo, Ilda i Bojan venčali su se pre nekoliko nedelja na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja, a Ema je oboma prvo dete.

Izvor: E.K.