Ovih dana počelo je snimanje treće sezone serije "Paramparčad" koja će početi da se emituje 19. septembra 2016.

Poslednja epizoda druge sezone završila se vrlo dramatično i naš junak Džihan ponovo je ostao bez voljene žene (zbog čega su ga mediji nazvali crnim udovcem), pa je na neki način nagovešteno da u njegovom životu više nema mesta za ljubav i da će se fokus prebaciti na mlade junake.

PROČITAJTE I Bračni trougao kao šok za celu Tursku: Berguzar lično izabrala ljubavnicu Halitu Ergenču

No, ekipi su se upravo pridružile dve nove lepotice, pa nije isključeno da neka od njih ne zaleči Džihanovo ranjeno srce.

Jedna od njih je Sinem Ozturk, donedavno jedna od glavnih junakinja hit komedije "Iznajmljena ljubav" sa markantnim Barišem Ardučom, koga znamo kao Selima iz serijala "Ajšen: zlatareva kći". Mnogi su se, naravno, zapitali zbog čega je lepa Sinem napustila ulogu koja joj je donela veliku popularnost.

Razlog je, pišu mediji, ljubomora njenog muža, stručnjaka za reklame, s kojim se venčala krajem maja. Naime, pre njega Sinem je bila u vezi sa rediteljem serije "Iznajmljena ljubav", ali to nije potrajalo.

Nakon toga je upoznala Mustafu Uslua i ubrzo s njim uplovila u brak (treći). A Mustafa ni pod razno nije želeo da mu se supruga svakodnevno viđa sa bivšim, te joj nije dozvolio da obnovi ugovor.

PROČITAJTE JOŠ Turska glumica Beren Sat (32) bije tešku bitku za materinstvo: evo šta joj poručuje suprug Kenan Doglu

Tako se Sinem neočekivano obrela u hit drami koja osvaja svet: "Paramparčad" se, naime, od oktobra prikazuje u Švedskoj i Poljskoj.

Druga lepotica je Mine Tugaj (38). Nju smo upoznali u seriji "Kako vreme prolazi", i to kao Bahar, devojku koja je pomogla Soneru da preboli Ajlin i vrati se u život.

Ona će tumačiti Dilarinu stariju sestru iz Amerike.