Vest da lepa turska manekenka i glumica Ahu Jagtu (38), koju upravo gledamo u seriji “Paramparčad” u ulozu beskrupulozne Džandan, Dilarine prijateljice i advokata, i njen bivši muž, komičar Džem Jilmaz (43) leto provode zajedno u njegovoj kući u Bodrumu i da se spremaju da ponovo stanu pred matičara izazvala je ogromno interesovanje javnosti.

Ali da se vratimo na početak njihove priče.

Džem Jilmaz je sedam godina bio u vezi sa harizmatičnom glumicom Džansu Dere (36) i mediji su ih smatrali verenicima. Veza im je, doduše, bila burna, prepuna raskida i pomirenja, ali su ipak ostajali zajedno.

PROČITAJTE JOŠ: Turska glumica Džansu Dere se vraća na male ekrane: evo kakvo iznenađenje priprema lepa Sila

Ahu je pak bila najbolja prijateljica glumice koja je ulogama u “Ezelu” i “Sili” postigla svetsku slavu. Nerazdvojne, delile su sve tajne i jedna drugoj čuvale leđa od dosadnih paparaca.

U jesen 2011. Džansu i Džem ponovo su se posvađali i prestali da se viđaju. Mesec-dva kasnije glumica je iz medija saznala da se Džem ženi. I to njenom najboljom drugaricom Ahu! So na ranu bila je vest da je Ahu trudna. Za Džansu je to bilo neoprostivo i više nikad nije progovorila ni sa jednim od njih dvoje.

Par se venčao početkom marta 2012. godine, a početkom avgusta Ahu je rodila slatkog dečačića kome su dali ime Kemal. Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža oboje su obožavali sinčića i delovali srećno. Ali već posle godinu i po postalo je jasno da njih dvoje ne mogu zajedno. Džem se iselio iz kuće, a 31. decembra 2013. godine oni su  se i službeno razveli. Glumac je kavaljerski Ahu ostavio gotovo svu imovinu.


A photo posted by Ahu Yagtu (@ahuyagtu) on Jun 28, 2016 at 10:58am PDT

Mediji su se potrudili da pronađu razlog razvoda, pa im je na um prva došla Džansu Dere. Tako su se pojavili napisi da su Džansu i Džem obnovili vezu, ali na njih je ponosna lepotica kratko odgovorila: “Ja nikad ne bih pristala da budem druga žena”.

I Džemovi prijatelji su potvrdili da nije  reč o dugoj ženi već o drugim ženama. “Nije brak za mene, ne mogu ja to”, navodno je ponavljao poznati komičar.

Odmah posle razvoda Džem je počeo da menja devojke ko čarape, a najduža veza trajala mu je oko dva meseca. Ahu, koju smo gledali kao Pelin u “Ljubavi i kazni”, posvetila se sinu i karijeri, pa je tako i prihvatila ulogu u serijalu “Paramparčad”. Rola je bila mala, trebalo je da se pojavi u samo nekoliko epizoda, ali ona je brilijantno izgradila lik bezdušne žene anđeoskog lica, te je scenario prerađen i uloga proširena.

Kemal je porastao i, kako kaže njegov tata, želi batu ili seku. Zato je par odlučio da sebi pruži drugu šansu.

No, lepa Ahu ima svoje uslove.

PROČITAJTE JOŠ: Boran-aga šokirao obožavateljke: turski glumac Mehmet Akif Alakurt napušta i glumu i domovinu

“Ahu bi ponovo mogla da se uda za Džema, ukoliko on ispuni neke uslove. Ako prestane da juri za drugim ženama, spremna je i da mu rodi drugo dete”, otkrila je neimenovana prijateljica Ahu Jagtu. 

Tekst: M. Ranisavljević


A photo posted by Ahu Yagtu (@ahuyagtu) on Apr 9, 2016 at 3:09am PDT

Izvor: Lisa