Harizmatičnu tursku glumicu Džansu Dere, koja je gledaoce osvojila kao Ejšan u "Ezelu" i  Sila u istoimenoj seriji, poslednji put smo gledali u ulozi misteriozne robinje Firuze, opasne Huremine rivalke u borbi za srce sultana Sulejmana. 

PROČITAJTE JOŠ: Gusta sjajna kosa lepotice Sile: drevni turski recepti za negu koje otkriva Džansu Dere

I otada, preciznije od 2012. godine, nije se pojavila ni u jednoj novoj ulozi. Kao da ju je pratila zla sreće jer je prihvatila nekoliko ponuda, a za "Belu noć" čak je i snimila promo materijal. Trebalo je da joj partner bude neodoljivi Murat Jilidirim, Demir iz "Asi".

Međutim, Murat je zaigrao sa Merjem Uzerli u "Kraljici noći", što se završilo neslavno, a snimanje "Bele noći" je iz nepoznatog razloga odloženo. Aktuelno je postalo ovog leta, ali sada je reč o sasvim novom izboru glumaca. Glavnu mušku ulogu igra Kadir Dogulu, muž Burakove partnerke Neslihan Atagul, a žensku Seda Bakan. Džansu ni u jednoj varijanti nije došla u obzir. 

PROČITAJTE JOŠ: 8 tajni Šeherezadine lepote: Sulejmanova žena Berguzar Korel otkriva kako održava vitak stas i prelepu kosu i kožu

Naravno, to je bilo ozbiljno razočaranje za njene fanove širom sveta ("Sila", naime, ovih dana trese Južnu Ameriku), pa im je vest koju je lepa glumica objavila početkom avgusta legla kao pravi melem na ranu.

"Sigurno je da ću ponovo biti na malim ekranima, ali o imenu serije i zapletu ne mogu ništa da kažem", izjavila je Džansu koja je protekle četiri godine iskoristila da krstari svetom a i da se posveti zbrinjavanju napuštenih kućnih ljubimaca, posebno maca. 

A photo posted by Cansu Dere (@cansudere) on May 4, 2016 at 4:55am PDT

Tekst. M.R.

Izvor: Lisa