U tišini i daleko od medijske pompe, dok su svi reflektori bili upereni na ostrvo Džunda i svadbu Kenana Imirzalioglua i Sinem Kobal, u Istanbulu su se 14. maja 2016. godine venčali mladi glumci Ezgi Ejuboglu (28) i Kan Jildirim (30).

PROČITAJTE JOŠ: Oženio se turski glumac Džaner Kurtaran: ko je ta lepotica koja je osvojila srce Šefketa Tekina iz kultne serije "Kad lišće pada

Lepu Ezgi, vlasnicu tri fakultetske diplome, znamo kao Tatarku Ajbige iz serije "Sulejman Veličanstveni", strasnu devojku zbog koje je Bali-beg, zahvaljuću Hureminim intrigama, umalo ostao bez glave. 

Ovih dana mladi bračni par je privukao pažnju fotografijama sa medenog meseca koji provode na romantičnom Baliju, pa se cela priča vratila i na prelepu svadbu koju su organizovali u jednom istanbulskom hotelu.

Upoznali su se  pre tri godine na setu serije "Ulan Istanbul", turskoj verziji čuvenog filma "Žaoka". Kan je igrao člana ekipe varalica koji uzimaju od bogatih i pohlepnih kako bi spasli životu čoveku kome duguju mnogo. Ezgi je gostovala u jednoj epizodi, ali sasvim dovoljno da bukne ljubav između nje i Kana. Prošle sezone zajedno su igrali u seriji "Sreća" i potom odlučili da kroz život nastave rame uz rame. 

These two love birds finally married

A photo posted by Ezgi Eyüboğlu (@ezgieyuboglufans) on Jun 16, 2016 at 12:08pm PDT

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa