Mnogi fanovi vole da obraduju svoje idole, i tu njihova kreativnost zaista ne poznaje granice. Ipak, najčešće upotrebe svoj talenat da naslikaju portret slavne ličnosti kojoj se dive, a to onda podele na društvenim mrežama. 

PROČITAJTE JOŠ: Da li je Burak Ozčivit spreman za venčanje: devojka Bali-bega Fahrije blista u venčanici (FOTO)

Tako se nedavno na Instagramu pojavio portret Fahrije Evdžen, na kome je ona u pozi tipičnoj za Feride, junakinju serije "Grmuša" (kod nas nazvana "Dnevnik ljubavi"). 

Slika je oduševila lepu glumicu, možda i zato što je podseća na početak divne ljubavne priče sa Burakom Ozčivitom, koju su inače dugo negirali, pa je na svom profilu objavila da traži njenog autora jer želi da je otkupi.

Potrazi se priključio i Burak, iliti Bali-beg, i saznao da je portret rad ruskog slikara Karakhana Seferbekova. (Serija "Grmuša" je, naime, u Rusiji dostigla ogromnu popularnost, a Burak i Fahrije su, prema pretraživaču Yandex, bili najtraženiji). Prirodno, markantni Turčin je pokušao da stupi u kontakt sa njim, ali je slikarev odgovor bio iznenađujući: jednostavno je ugasio sve profile na društvenim mrežama. Drugim rečima ne želi da se odrekne slike!

PROČITAJTE JOŠ: Burak Ozdživit je modna inspiracija za sve muškarce Balkana: ovo je stil kojim Bali-beg mami uzdahe žena (FOTO)

No, to nije obeshrabrilo zaljubljenog Buraka. U želji da svojoj dragoj priušti zadovoljstvo, obrato se turskoj ambasadi u Moskvi s molbom da stupe u kontakt sa talentovanim slikarem i nagovore ga da mu proda Fahrijin portret. Pa šta košta, da košta!

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa