Definitivno, Kenan Imirazlioglu povukao je nogu, što bi naš narod rekao: još jedan veliki turski zavodnik odlučio je da stavi tačku na bećarski život.

Poznati pevač, glumac, reditelj i producent Mahsun Kirmizigul (47), neodoljivi Hazar iz serije "Ljubav na silu", 13. februara venčaće se sa jednom mladom devojkom o kojoj mediju jedino znaju da se zove Edže, da je po profesiji advokat i da je sa Mahsunom oko godinu dana u vezi.

VIŠE: Mahsun najavljuje novu tursku seriju: Otkrivena nova Hurem!

Za taj važan čin odabrali su Ameriku, preciznije Los Anđeles, ali će svadbenog veselja ipak biti: mladoženja  je obezbedio karte i smeštaj za tridesetak gostiju, među kojima su i Kenan Dogulu i njegova supruga Beren Sat, Mahsunova partnerka Zilan iz "Ljubavi na silu".

Venčanje je, otkrivaju prijatelji zaljubljenog para, bilo planirano za leto, ali je mladoženja iznenada odlučio da ubrza stvari. "Za ženu mojih snova pripremam venčanje iz snova", rekao im je Mahsun, piše turski Hurijet.

Mahsun se sa 19 godina venčao sa jednom trbušnom plesačicom s kojom je dobio sina Mahmuta (25). Brak nije potrajao, ali se kralj turske muzike, kako ga fanovi zovu, pokazao kao divan i brižan otac, onakav kakvog je on u detinjstvu želeo a nikad nije imao. 

Privržen majci Fahrije koja ga je s mukom odgajila, javno je progovorio o velikom problemu u istočnoj Turskoj, dečjim brakovima čija je žrtva i ona bila.

VIŠE: Mahsun Kirmizioglu: neodoljivi Hazar iz TV serije "Ljubav na silu"

Imala je 13 godina kad su je udali za čoveka koji je već imao dve žene, a u četrnaestoj je postala majka.Njenu potresnu priču, sličnu onoj u "Zehri", ispričao je u seriji "Život ide dalje".

Tekst: M. R. 

Izvor: Lisa