Sevrina je odlučila da na svom medenom mesecu poseti i jedan od najvećih cvetnih parkova na svetu, koji se prostire na čak 21 000 kvadratnih metara i drži svetski rekord po broju žardinjera. 

Poznata pevačica je uživala u ovom velelepnom vrtu, što se i vidi na fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu. 

"Nije dovoljno samo živeti. Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća", poručila je pevačica Severina uz jednu od ovih prelepih fotografija iz magičnog cvetnog carstva Dubaija.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Jan 26, 2016 at 2:05am PST

Naravno, Severina je i ovom prilikom pokazala da ima stila, te se ovom velelepnom baštom prošetala u modernoj lepršavoj suknji crno bele boje, plavom kratkom džemperu i visokim crnim potpeticama koje je savršeno složila sa suknjom i torbom. 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Jan 25, 2016 at 3:25am PST

"Cvetu treba sunce da postane cvet, čoveku ljubav da postane čovek" glasi citat ispod jedne fotografije uz koju je Severina je poslala pozdrave svojim obožavaocima i poručila im koliko je ljubav važna u životu.

VIŠE: Cvetne korpe u rajskom vrtu: park u Dubaiju drži rekord sa 3000 visećih žardinjera

Ona prosto blista uživajući u svom medenom mesecu, a koliko možemo primetiti ne nedostaje joj ni humora. Tako je uz ovu šarmantnu fotografiju sa cvećem i biciklom napisala: "Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom."

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Jan 25, 2016 at 1:59am PST

Ovaj poznati raskošni cvetni park je posetila još jedna popularna ljubiteljka cveća, Ana Ivanović, koja je iskoristila svoj boravak u Dubaiju da uživa u ovim cvetnim lejama, koje, kako Ivanovićeva ističe, su pored lepote opčinjavaju i mirom. 

Izvor: Lisa