Popularni junaci najgledanije  serije svojim vernim gledaocima uputili su lepe čestitke i pozivaju sve svoje fanove da budu uz Prvu TV poslednjeg dana 2015. i uživaju u još jednoj sjajnoj epizodi, kojom su rešili da ulepšaju novogodišnju noć. 

Andrija i Anđelka su poželeli svima ono što bi poželeli i sebi samima. 

VIŠE: Andrija priznaje grehe iz mladosti: da li će mu Anđelka oprostiti? (VIDEO)

Anđelka je svima požela da uvek imaju mogućnost izbora.

“Da vas na poslu cene. Da vam se kod kuće raduju. I da vas sve to čini dovoljno bezbrižnim da uživate u svakom danu i da vam ostane taman toliko "neostvarenog" koliko je potrebno da vas svakog dana gura napred”,  dodala je Anđelka.

Andrija je poželeo svima da budu zdravi i da se okreću samo ka suncu.

“Da su oko vas najbolji ljudi, da živite život sa osmehom na licu. Želim vam od srca da volite i čuvate vaše porodice i što više vremena provodite sa svojom decom i roditeljima,bakama i dekama,ujnama i stričevima, rođacima i bližim i daljim, jer ćete tako biti jači i sposobniji da pobeđujete u bitkama koje život neprestano organizuje u ovoj našoj areni”, poručio je Andrija.

AKO TEKST ČITATE PREKO MOBILNOG TELEFONA, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I U NAŠOJ GALERIJI!

LepaiSrecna Najpopularniji par godine - Andrija i Anđelka - uputio je čestitke svim svojim gledaocima, poželevši im nešto neobično. Pogledajte u čemu je reč.