Priča stara 100 godina: mladoženjin brat i mladina sestra združili su se na svadbenoj ceremoniji, zaljubili se, zavoleli i živeli srećno do kraja života. Još ako je mladina sestra Pipa Midlton a mladoženjin brat princ Hari - priča dobija poseban obrt!

Pipu Midlton, sestru princeze Kejt Midlton i princa Harija, brata princa Vilijama, "spajaju" od kad su se zajedno pojavili na kraljevskom venčanju 2011. godine.

Jednostavno, to je jedna od priča koja je morala da bude ispričana! Oboje vole da izlaze, da se provode (uprkos plavoj krvi), lepi su, mladi i vrlo često se ne zna da li imaju ljubavnog partnera. Te zašto da ne maštamo!

Nebrojeno je mnogo komentara na konto njihove bajkovite i tajne veze, ali jedan strani mediji koji je najskorije pokušao da ih "upari" je za sada apsolutni pobednik. Naime, prince je Pipu navodno "kupio" sa karbonarama u kojima su uživali slušajući Adel! "Oni pokušavaju da se prave da se tu ništa ne događa, ali nema sumnje da stvari postaju ozbiljne. Mnogo su slatki zajedno, deluju kao da su veoma zaljubljeni", bio je komentar. 

Da li i vi verujete u "Peri" ili "Hipa" priče (Pipa i Hari, odnosno Hari i Pipa)?

VIŠE: Pipa Midlton otkrila tajnu svoje dijete!


Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Simpatije između Pipe i Harija postoje već godinama, tvrde upućeni, ali sada priča dobija nove detalje...