Ako je suditi po izjavama doktora Eliota Berlina koji je pripremao starletu Kim Kardašijan Vest za porođaj, ona je imala veoma težak i bolan porođaj baš kao i prošli put (kada je rađala ćerku Nort Vest). 

Rijaliti zvezda nije želela da se da se porodi carskim rezom, pa je zbog toga primenjen metod koji podrazumeva spoljašnje okretanje bebe u materici da bi glavom prošla kroz porođajni kanal...

Doktor Berlin je pomogao Kim da se pripremi za okretanje bebe. "Da smo uspeli da joj opustimo mišiće i kosti u donjem delu leđa, ali i kukove i karlicu, porođaj bi bio lakši", rekao je doktor. Nekoliko nedelja pred porođaj on je počeo sa redovnom masažom ligamenata da bi oni bili manje napeti, a tek posle toga ju je uputio na svoje kolege. Porođaj su izvela dva lekara, prilikom čega je jedan pritiskao rukama nisko, kod karlice, a drugi suprotan deo, kod bebine glave. Na svu sreću sve se završilo dobro.

VIŠE: Šokantne slike potresaju Internet: Kim Kardašijan i Kendal Džener spremaju tužbu zbog modrica i posekotina (FOTO)

Kim je na Tviteru podelila fotografiju na kojoj se vdii njena ruka koja drži Kanjeovu uz poruku "Stigao je!". Takođe, setimo se i Kanjeove #BabyYeezys kolekcije sportske obuće... srećni roditelji su očito presrećni i spremni za svaki naredni korak!

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Kurir

LepaiSrecna Kim Kardašijan je 5. decembra 2015. godine rodila dečaka! Ova vest je posebno obradovala njenog supruga Kanje Vesta i majku Kris Džener koja je slavila na ulici rođenje unuka...