Supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka fondacije "Novak Đoković", Jelena,  veoma kreativno koristi slobodne trenutke.

Naime, iako ima zahtevnu funkciju u fondaciji i brine o sinčiću Stefanu, mlada mama slobodne trenutke koristi kako bi usavršavala veštine i sticala nove.

Jedan od hobija lepe Jelene je i da nauči da svira frulu. 

VIŠE: Jelena Đoković na kursu za nutricioniste: evo recepta za omiljeno jelo Stefana Đokovića!

Uz pomoć savremene tehnologije, sada možete i vi kreativno ispuniti vreme poput Jelene, piše Story 16. novembra 2015. godine.

"Zahvaljujući Jutjub lekcijama, polako učim da sviram. Cilj mi je da odsviram "Frozen – Let it go" baš kao Fabio Vetro na njegovom Jutjub kanalu. Deca obožavaju "Frozen"", napisala je Jelena na Instagramu.

"Svirala sam u osnovnoj školi, ali nisam mislila da mogu da sviram ozbiljnije pesme. Jedan od omiljenih instrumenata mi je flauta, te sam istraživala i došla do jednostavnog rešenja... Frula. Plus može lako da se spakuje kada se putuje. Želim da naučim Stefana nekim osnovnim stvarima kada bude bio spreman za to. Imam još mnogo toga da naučim... Eto čemu toliko vežbanje vikendom. Ne odustajem", napisala je ona i dodala oznaku "ciljevi" (#goals).

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

LepaiSrecna Jelena Đoković ima novi kreativni hobi! Pročitajte čime se bavi mlada mama vikendom...