Lepa Fahriye Evcen, Nedžla iz serijala "Kad lišće pada", nije maštala da bude glumica niti da živi u Turskoj. Rođena i odrasla u Nemačkoj, tamo se školovala i stekla prijatelje.

PROČITAJTE JOŠ: Kad Bali-beg snima, svuda lete varnice: turski glumac Burak Ozčivit provocira ljubomoru i bes

A onda je za jedan raspust došla u posetu rođacima u Istanbulu.

Da bi je razonodili, oni su joj nabavili kartu za snimanje jedne TV emisije. U publici ju je uočio režiser i nakon snimanja popričao sa njom. Predlog da se oproba u glumi mlada devojka je glat odbila. Ali uporni reditelj nastavio je da je zove i nakon što se vratila u Nemačku.

Posle nekog vremena Fahrije je popustila i prihvatila ulogu u seriji "Asla Unutma". A već u sledećoj, "Kad lišće pada" njena harizma je došla do izražaja. Uz slavu, osvojila je i srce najobožavanijeg momka u regionu – Buraka Ozčivita, Bali-bega iz "Sulejmana".

A i prvu iskru Burakove slave potpalila je slučajnost. Naime, Buraka je tata bez njegovog znanja prijavio na takmičenje Best Model. I kao što su uslovi zahtevali poslao je odgovarajuće fotografije. No, neki rasejani član firme koja je organizovala takmičenje koverat sa slikama bacio je u korpu za otpatke.

PROČITAJTE JOŠ: Ipak više od kolega i prijatelja: turski glumači par Burčin Terzioglu i Ilker Kaleli uhvaćeni u trenutku nepažnje!

Stvar je spasla spremačica koja ga je otvorila i videvši fotografije shvatila o čemu se rad, te ga ostavila na stolu predsednika žirija.  Osvojio je provo mesto 2005. Od te korpe pa do Bali-bega put i nije bio previše dug. Danas njegovo ime na špici garantuje dobar rejting.

Çok Yakışıyorsunuz < />

Posted by Fahriye Evcen on Tuesday, 10 March 2015

Fahriye&Burak < />

Posted by Fahriye Evcen on Thursday, 5 March 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa