Zbog nemilih događaja koji potresaju zemlju ekipa serije "Kara Sevda" emitovanje prve epizode nije proslavila glamuroznim partijem kako se nameravalo.

PROČITAJTE JOŠ: Turski zavodnik Serhat Teoman otkriva: Savaš i dalje hitno traži ljubav

Umesto toga 14. oktobra 2015. godine svi zajedno su u jednom hotelu odgledali ono u šta su uložili veliki trud.

Međutim, glavna vest sa tog druženja ne odnosi se na rejting i TV kritike već na činjenicu da se Burak Ozčivit i Kadir Dogulu, dečko Burakove parnerke Neslihan Atagul, nisu čak pozdravili ni onim uljudnim "dobro veče".

Šta se to dogodilo između dvojice starih drugara?

Pre pet godina bili su nerazdvojni na setu serije "Male tajne". U toj ekipi osim njih bili su Sinem Kobal, devojka Kenana Imirzalioglua, i Merve Bolugur, sultanija Nurbanu iz "Sulejmana". A onda je producent te serije Timur Savdži Buraku ponudio ulogu Bali-bega koja je mladog glumca lansirala u zvezde. Kadir je dve-tri godine kasnije dobio svoju priliku u serijalu Fatih-Harbije gde se i upoznao sa Neslihan.

Da li se tada rodila netrpeljivost između njih teško je reći. Tek krajem avgusta ona je isplivala u javnost.

Naime, Burak i Neslihan u novoj seriji igraju glavne uloge, tačnije dvoje mladih koji se pri prvom susretu ludo zaljube jedno u drugo....

Fotografije nežnih scena dvoje glumaca (sa seta, naravno) poslednjih mesec dana preplavile se  sve medije, pa su odmah krenule i priče o ljubomornim reakcijama Fahrije Evdžen, Burakove devojke, i Kadira Dogula s kojim je Neslihan u vezi oko dve godine.

Burak je te priče prokomentarisao rečima: “Fahrije i ja jedno drugom verujemo. A Neslihanin dragi Kadir Dogulu moj je prijatelj. Među nama ne može biti ništa pogrešno”.

Kadir je te njegove reči ljutito prokomentarisao na Twitteru: “Koliko je ovaj čovek zaljubljen u sebe. Vrlo je opasan...”

No, Kadirova ljutnja nije omela lepu Neslihan da sjajno, bar u prvoj epizodi, odigra bogatu mladu devojku koja se pri prvom susretu zaljubljuje u siromašnog idealistu Kemala, studenta rudarstva, koga tumači Burak.

PROČITAJTE JOŠ: Bali-beg na bolovanju: turska zvezda Burak Ozčivit hitno operisan

I kritika i gledaoci kažu da su dvoje glavnih glumaca bili sjajni, pogotovo Burak koji je samo u prvoj epizodu bio stidljiv, nespretan student, potom požrtvovan inženjer koji spasava rudare nakon eksplozije a na kraju odlučan poslovni čovek čije srce vapi za osvetom. No, svi smatraju da osnovna priča predstavlja kliše i da serija neće postići veći uspeh ukoliko se u scenariju nešto ne promeni.

Günaydın!

Posted by Burak Özçivit on Sunday, 18 October 2015

#KaraSevda'ya saatler kala heyecan tavan :) <3 #Buraközçivit="" #neslihanatagül="">

Posted by Kara Sevda Dizisi on Wednesday, 14 October 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa