Još dvoje zaljubljenih turskih zvezda, koje su stalno tvrdile da su samo dobre kolege i optuživale medije da lansiraju lažne priče o njihovoj vezi, uhvaćen je s rukom  ruci.

PROČITAJTE JOŠ: Ženi se turski Bred Pit: Mehmet iz serije "Gumuš" stao na ludi kamen

Reč je o lepoj Burčin Terzioglu (35) koju smo gledali u ulozi Deniz u seriji "Milost", inače bivšoj supruzi slavnog Murata Jildirima, Demira iz "Asi" i Savaša iz  "Ljubavi i kazne", i Ilkeru Kaleliju (31) njenom partneru iz nove serije "Pojraz Karajel". Burčin i Kaleli upoznali su se u septembru 2014. na setu novog serijala u kojem igraju ludo zaljubljeni par čija veza zbog raznih okolnosti nema nikakvih izgleda da opstane.

Već u decembru tabloidi su pisali da su u vezi, ali su oni to poricali. Usto, niko nije imao nikakvog dokaza, "crno na belo", kojim bi potkrepio svoju tvrdnju iako se znalo, recimo, da su letos bili u Londonu zajedno sa jednim drugim parom uhvaćenim na delu baš na aerodromu Hitrou – Kenanom Imirzaliogluom i Sinem Kobal.

Međutim, početkom oktobra par je izgubio oprez pa ih je neki dežurni fotoreprter snimio na obali Bosfora s rukom u ruci. Kad su shvatili da ih snimaju, brzo su se razdvojili i kao fol počeli telefonski razgovor.

Zbog čega se kriju, pitaju se mediji, kad su oboje slobodni i nikome ne moraju da polažu račune?

Neki pretpostavljaju da glumica čuva svoj ugled u javnosti. Da podsetimo, Burčin i Murat su se iznenada razveli krajem juna 2014, gotovo na samu sedmu godišnjicu braka, iako su ih smatrali za najstabilniji i najzaljubljeniji par među poznatima. Razlog razvoda javnosti ni danas nije poznat, ali je jasno da je glumica veoma povređena jer je prošlog oktobra odbila da bude svedok odbrane na suđenju Muratu za posedovanje droge, na kojem on poriče krivicu i tvrdi da nikad u životu nije probao drogu te da čak i ne puši.

PROČITAJTE JOŠ: Još nema svadbe: zašto turska glumica Sinem Kobal nije rekla DA zavodniku Kenanu Imirzaliogluu

Šarmantni Kaleli je pak pravo osveženje na zvezdanom nebu: sebe smatra antizvezdom te u skladu s tim gotovo uvek igra  antijunake. A popularnost i sve ono što slava donosi smatra samo delom posla kojim se bavi i ne dozvoljava da ga to ponese. Za sebe tvrdi da je neozbiljan i da sigurno neće biti dobar muž, te zato, kaže, i ne pomišlja na brak. A Burčin nije uložila nikakv prigovor na to.  

< />

Posted by Ilker Kaleli Balkan fans Club on Monday, 5 October 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa