Crvenim tepihom prošetali su Severina Vučković i Igor Kojić, Jelena Karleuša, Jovana i Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Danijela i Ognjen Amidžić, Lepa Brena i mnogi drugi.

Žurka koja već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih na jednom mestu ovoga puta održana je u svečanoj sali Doma Garde, čiji je enterijer specijalno za ovu priliku prilagođen ovogodišnjoj temi proslave u znaku visokog glamura. 

Po prvi put na događaju su dodeljene Story nagrade u deset kategorija, a pobednike kategorija izabrali su posetioci Story portala. 

Nagradu za najlepše venčanje dobili su Goca Tržan i Raša Novaković, nagrada za ličnost regiona otišla je u ruke Severine Vučković, nagradu za najlepšu porodičnu priču poneli su Jovana i Željko Joksimović, Story statuu za životnu pobedu osvojila je Lepa Brena, za društveno odgovorno ponašanje nagrađena je Fondacija Ane Divac, nagrada za modni izazov pripala je Jeleni Karleuši, za beauty transformaciju nagrađena je Nataša Bekvalac, statutu za zadivljujuću životnu priču osvojili su Sonja i Aca Lukas, za postignuće godine nagrađena je Fondacija Novaka Đokovića, Bojan Perić poneo je statuu za zvezdu u usponu. 

Prijatelji Story Celebrities Only Partyja su: Knez Petrol, Grand kafa sa brendom Black and Easy, Fiat, Jana voda, Samsung, DM Drogeria, Diopta, Nike, Coin Casa, Harley Davidson, Frikom, Strongbow i Bambi. 

Ekskluzivne fotografije i sve detalje sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin Story poklanja uz broj od 9. oktobra 2015. godine.

Stvarite i u našu FOTO-GALERIJU!

LepaiSrecna Magazin Story proslavio je 1. oktobra 2015. godine svoj jubilarni deseti rođendan najglamuroznijom žurkom u Srbiji. Deseti Story Celebrities Only Party okupio je preko 400 zvanica iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života...