Turska filmska i TV zvezda Selma Ergeč (37), sultanija Hatidže iz "Sulejmana Veličanstvenog" i šarmantna Defne iz serije "Asi", pretposlednje nedelje u septembru izgovrila je životno da svom izabraniku  Džanu Ozu (34), vlasniku i direktoru jedne od najvećih turskih izdavačkih kuća.

PROČITAJTE JOŠ: Udaje se sultanija Hatidže: Selma Ergeč pokazala verenički prsten 

Naravno, daleko od očiju javnosti i medija, baš kao što su i svoju dvogodišnju vezu uspešno držali van domašaja radoznalaca. Par se, naime, venčao na jugu Nemačke, u varošici Gotmadingen gde je Selma odrasla, a tom svečanom činu prisustvali su samo članovi porodica i prijatelji. Kuma im je bila mladina koleginica i bliska prijateljica Nur Fetahoglu, sultanija Mahidevran iz Sulejmana.

Lepa nevesta je nosila venčanicu u stilu pedesetih, koju je specijalno za nju kreirala dizajnerka Tuvana Bujukčinar čije je revije često radila.

Svatovi su se fotografisali ispred osnovne škole u koju je išla Selma, inače rođena u braku Turčina i Nemice, baš kao i  njena mama pre nje. A na fotografiji se, što su mediji s velikim interesovanjem ispratili, jasno vidi da je kuma Nur trudna jer joj se stomačić već ističe.

Novopečeni bačni par će neko vreme ostati u Nemačkoj, a nakon toga malo putovati Evropom. Nevesta koja blista od sreće odlučila je da se ove godine posveti Ozu i njihovom domu, te ne prihvata nikakve poslove, čak, kažu, odbija i ponude za snimanje reklame.

‏الفنانة التركية سلمي إرغيتش تتزوج بجان أوز في ولاية بادن فورتمبيرغ الألمانية ‏سلمى إرغينتش التي أعلنت خطبتها يبدو أنها تحتفل الآن بزواجها بدون اي فرحة إعلامية كبيرة, نور فتاح أوغلو من ضمن الحضور #selmaergecofficial #selma_ergeç #selmaergec #NurFettahoğlu #اقتباسات_تركيا #اقتباسات_تركية #اقتباسات_تركيه #اقتباسات_من_دراما_تركية #افلام_تركية #aşk #قصة_عشق #تركيا #الفن_التركي #تركية #اقتباسات #تركيه #تركيا #الفن_التركي #مسلسل_تركي #مسلسلات_تركية #مسلسلات_تركيه #تركيا_بوست

A photo posted by علاقات معقدة الحلقة 12 (@lady_nony11) on Sep 27, 2015 at 11:18am PDT

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa