Vrlo je moguće da bi i vas zavarala ova zanimljiva fotografija koju je Severina objavila na svom Instagram profilu 25. septembra 2015. godine.

Međutim, svi koji su pomislili da to najavljuje novembarsku svadbu, pogrešili su jer su  Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili svoje sudbonosno "da" upravo 25. septembra i to na tajnom venčanju u Istri.

PROČITAJTE JOŠ: Svadbeni planovi: Igor Kojić menja veru zbog Severine?

Kako pišu hrvatski mediji a prenose Novosti, daleko od bliceva i reflektora, Seve i sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, venčali su se pred sveštenikom iz Bala.

Kraljica hrvatske estrade, kako javlja "Glas Istre", udala se za Kojića u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti.

Iako je Severina na svom profilu na Instagramu objavila 25. septembra fotografiju s tekstom "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi greota... 22. 11.", a mediji su nagađali o datumu i mestu njezina venčanja, par je odlučio da se venča baš danas u Balama. Tu vest je potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini, piše hrvatski list, a prenosi "Alo".

PROČITAJTE JOŠ: Nova izjava ljubavi Igora i Severine nasmejala ceo region: da li bi vaš dragi nosio ovakvu majicu? (FOTO)

Svatovi su bili mali, a među su bili Severinin sin Aleksandar i mama Kata, kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda.

Srećni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati oženio baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Mlada je nosila dugu, belu venčanicu, a mladoženja elegantno odelo i leptir-mašnu.

PROČITAJTE JOŠ: Svadbena zvona: udaje se Severina Vučković! Pročitajte ko je koga zaprosio... (FOTO)

Kako otkrivaju izvori iz Bala, Seve je kompletnu ceremoniju proplakala od sreće!

Crkva je posle podne podne bila lepo ukrašena, a posle16 sati kompletno uređena, očišćena i zaključana.

PROČITAJTE JOŠ: Severinin bivši muž Milan Popović žali se hrvatskom premijeru: Moj Aleksandar živi u "Velikom bratu"! (FOTO)

Gužva se, uključujući parkirane automobile i telohranitelje, mogla videti ispred vile "Lav", koja je, takođe, ostala zatvorena za sve znatiželjnike.