Ako i vaš pogled ostaje prikovan za izlog sa cipelama, spadate u veliku većinu žena kojima nikad nije dosta lepe i kvalitetne obuće. 

Sa štiklom, platformom, ravne, elegantne, izbor je veliki, a mi vam predstavljamo modele za lak i udoban korak, kao i efektne ogrilce koje će i najobičniju majicu učiniti glamuroznom.

Posle odmora svi smo prepalnuli i voleli bismo da bronzana put potraje što duže. Zato nahranite kožu prirodnim sastojcima koji hidriraju, a saznajte i koji prozvodi vraćaju sjaj i mekoću vašoj kosi.

Jedini oblik raka koji se može otkriti golim okom je rak kože. U rubric zdravlje pričitajte da li ste u rizičnoj grupi, šta je to ABCD melanoma, kao i sve o glaukomu i kvantnoj dijagnostici.

Jela iz rerne ispune celu kući prijatnim mirisima, a hrskava korica miluje nepca. Donosimo vam recepte za ukusne špecle,  pite i lazanje, kao i krem torte sa voćem.

Uske ulice, oronule fasade, komšinice koje se dovikuju s prozora, skuteri i neodoljiv miris pice, jednom rečju Napulj. Jug Italije je po mnogo čemu specifičan i poseban i nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pročitajte zašto!

Donosimo vam i savete za savršen selfi, putopis iz Napulja, vesti iz kulture, zabavu i još mnogo toga...