Kada odmaraju na jahti "Dijana" Đokovići tu i spavaju, jer ovo 27 metara dugačko plovilo ima sve što je potrebno za život. 

Spavaće sobe, kupatilo sa džakuzijem, dnevni boravak ispod palube i na njoj... 

Dijana Đoković sa prijateljicom tokom dana šeta psa Pjera i vraća se na brod, kojim često isplovljavaju. Večeri uglavnom provode sa prijateljima po lokalnim restoranima.

"Dijana i Srđan Đoković svake godine provode skoro celo leto u Crnoj Gori i uglavnom su na brodu koji je Novak kupio 2011. godine", kaže izvor. 

VIŠE: Novak Đoković u prirodi sa porodicom: Stefan je moj mali Simba (FOTO+VIDEO)

Jahta "Dijana" koštala je neverovatnih pet miliona evra! Ona je stigla je u Porto Montenegro 2011. godine. Reč je o plovilu "Yacht 88" jahtaškog brenda "Sunseeker", sagrađena je u britanskom brodogradilištu "Pool" blizu Dorseta, gde ju je Đoković i kupio.

Ima "flaj bridž" palubu, džakuzi, VIP kabinu i gumeni čamac. Brzina je 30 čvorova. Naš teniser je angažovao stalnu posadu iz Tivta koja se brine o jahti cele godine. Na brodu su konobari, kuvari, spremačice...

VIŠE: Najslađi bračni par Srbije: Jelena i Novak Đoković kao foto-modeli u video snimku pre venčanja (FOTO + VIDEO)

Đokovići su u Tivtu rado viđeni gosti. "Uglavnom vole da naruče ribu i morske plodove, fini su i veoma galantni", rekli su iz Porto Montenegra.

Srđan Đoković voli i noćni život, pa ga često viđaju po gradu i kafićima, dok Dijana odmor isključivo koristi da se sunča, kupa i šeta. Sa Srđanom i Dijanom letuje i Novakov mlađi brat Đorđe, koji sa društvom provodi vreme na najlepšim plažama.

UNUTRAŠNJOST PRELEPE JAHTE "MENHETN" POGLEDAJTE I U NAŠOJ FOTO GALERIJI!

Izvor: Blic

LepaiSrecna Zavirite u predivnu jahtu u kakvoj porodica Đoković provodi leto! Njihov mali dom na moru sa imenom "Dijana", dugačak je 27 metara, ima džakuzi, VIP salon, kao i poslugu koja se brine da uživanje bude potpuno...