Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

Severina oštro odgovorila na optužbe Milana Popovića: objašnjenje maminog pornića

Autor Milica Gudzulic
Autor Milica Gudzulic

Milan Popovuć se žalio premijeru Hrvatske na "rijaliti" život svog sina Aleksandra, ali ni mama Severina nije štedela reči odgovarajući na optužbe...

Izvor: Foto: Instagram

Dok Severina snima i promoviše nove pesme i uživa u ljubavi sa Igorom Kojićem, Milan Popović se obratio premijeru Hrvatske i nadležnim ustanovama, koje je pozvao da reaguju zbog toga što, kako je naveo, "njihov sin Aleksandar živi rijaliti šou".

VIŠE: Severinin bivši muž Milan Popović žali se hrvatskom premijeru: Moj Aleksandar živi u "Velikom bratu"! (FOTO)

Tim povodom sada se oglasila preko svog menadžera Tomice Petrovića.

VIŠE: Ljubav bez granica: popularna Severina čestitala dečku Igoru rođendan na neobičan način! (FOTO)

"Osoba koja ne želi da mu se sin izlaže javnosti ne govori u intervjuu srpskom listu da ne zna kako će detetu objasniti mamin pornić. Takođe, ne zove fotografe da ga snimaju dok je u šetnji gradom sa sinom", kazao je Petrović, piše Jutarnji a prenosi Blic 30. jula 2015. godine.

Podsetimo, Popović je nedavno poslao pritužbu premijeru Zoranu Milanoviću, ministarki socijalne politike Milanki Opačić, prvobraniteljki za ravnopravnost polova Višnji Ljubičić i nekolicini saborskih odbora. Smatra da mu je sin postao "javno dobro", a da je za sve kriva njegova majka koja gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa mališanom.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...