Selma Ergeč se udaje! Konačno! Ovako su turski mediji propratili priznanje lepe glumice koja svoju privatnost uspešno drži daleko od očiju javnosti, pa je tako tokom dve godine veze sa Džanom Ozom, najmlađim izdavačem u zemlji kako ga mediji zovu, snimljena jedva desetak puta. A na pitanje novinara kad će venčanje, duhovito je odgovarala "to bi i moja mama želela da zna".

Međutim, u subotu 25. jula 2015. paparaci su je spazili u jednm kafiću u društvu koleginice i prijateljice Nur Fetahoglu, Mahidevran iz Sulejmana, i uočili da na ruci ima prsten sa velikim kamenom, što znači samo jedno: da je prihvatila bračnu ponudu. Selma je njihove pretpostavke i potvrdila kratkom izjavom: "Da, Džan i ja ćemo se venčati, ali još nismo odredili datum".

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Beren Sat traži pomoć psihijatra: depresija ili samo problemi u braku?

Znajući Selmu a i Džana mediji pretpostavljaju da će se i venčanje održati daleko od očiju javnosti. Jer o privatnom životu Selme Ergeč, čija je zvezda zablistala u seriji Asi, stvarno se malo zna. Imala je burnu ljubavnu vezu sa znatno starijim glumcem Ugurom Polatom, zbog njega se i razvela, ali su detalji cele priče ostali nepoznati javnosti. Nakon te veze koja joj je slomila srce glumica je odlučila da postavi zid oko sebe. I u tome je uspela.

PROČITAJTE JOŠ: Lažna veridba: najpoželjniji mladoženja Burak Ozčivit u zamci rumunske pevačice!

Sa Džanom Ozom, sinom Erdala Oza, pisca i osnivača izdavačke kuće Can Yayınları u vezi je dve godine. Ali Džan nije tipični bogataški sin. Njegov otac je zbog levičarskih ideja sedamdesetih godina tri puta bio u zatvoru. Izdavačku kuću je osnovao osamdesetih, kad mu se sin rodio. Džan je diplomirao sociologiju u Bostonu i jedno vreme se, zbog neslaganja sa ocem, izdržavao kelnerisanjem. A nakon očeve smrti preuzeo je posao, ali kaže da razlog nije novac jer on može da bude zadovoljan i sa malim, već da bi od oca, ma gde bio,  dobio pohvalu koju svako dete priželjkuje od roditelja - "bravo, sine!".

seni özleyeceğiz...

Oboje nekonvencionalni i slobodnog duha, izborili su se da žive na svoj način a ne po pravilima sredine, zato i ne čudi što su odlučili da kroz život nastave zajedno.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa