Sunce je visoko na nebu, a dani dugi i idealni za šetnju. Plava, bela i crvena su modni klasik u kome ćete uvek izgledati šik i elegantno, pogotovu ako ste preplanuli. Pogledajte naš predlog za mornarski stil

Naša mlada glumica Dragana Mićalović očarava svojom ljupkošću, osmehom i urođenim talentom, a za Lisu otkriva zašto joj je otac spustio slušalicu kada je rekla da je dobila ulogu u seriji Priđi bliže.

U rubrici Zdravlje pročitajte zašto dijabetes šteti vidu i kojim se prevetnim merama može sprečiti njegovo pogoršanje. Saznajte i šta je hola terapija te kako pomaže uspostavljanju energetske ravnoteže.

Kada temeperatura pređe trideseti podeok vreme je da meso ostavite na dnu zamrzivača i pređete na laganiju hranu, koja može biti i te kako ukusna. Zato smo za vas izabrali recepte koji će vas zasititi, ali vam neće teško pasti, poput: paprike punjene kuskusom, kapreze pečuraka, patlidžana na grčki način...

Našem telu najviše prija dodir ruke, odnosno klasična ručna masaža, a nju ne mogu da zamene nikakvi aparati koji su nam dostupni na tržištu. Neke od najboljih metoda kojima se otlakanja bol, smanjuje stres i čitavo telo se opušta, jesu tri vrste metode. koje su to metode u pitanju i kako se izvode, pročitajte u novoj Lisi.

Donosimo vam i vesti iz kulture, sveta, specijalne intervjue, iskrene životne priče i još mnogo toga...