U poslednje vreme sve je više priča o tome kako "ide" ljubav lepe Severine i Igora Kojića, sina poznatog pevača Dragana Kojića - Kebe.

Da li se viđaju često, da li ona češće boravi u Srbiji ili on u Hrvatskoj, da li se slažu Severinin sinčić Aleksandar i Igor...

A oni, kako sami kažu, uživaju u ljubavi, što Severina nikada ne propušta da pokaže na svom Instagramu haštagom #volimštosevolimo.

VIŠE: Da li je Igor Kojić položio glavni Severinin test: fotografija kraj bazena raznežila sva ženska srca

Ona, takođe, i ne propušta da uputi reči hvale porodici izabranika njenog srca, koji je "toplinu i iskrenost nasledio od roditelja".

Malo mi za sricu triba

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jun 26, 2015 at 1:28pm PDT

"Igor je prekrasan muškarac i dobar čovek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovena sam što mogu da ga volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji, jer je toplinu i iskrenost nasledio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I srećna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu", piše Blic 7. jula 2015. godine.

LIVE every moment. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina / #hotel @falkensteineriadera

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 1, 2015 at 5:25am PDT

Ovakve tople reči hvale posebno su kontrastne u odnosu na navodnu negativnu Kebinu izjavu kako ga ni Severina ni "ta tema" uopšte ne zanimaju. Pošto je mediji prenose prilično oštrim rečima, a data je, navodno, kad su kamere već bile isključene, očigledno je da se Severina neće obazirati na nju. Pametan izbor, reklo bi se!