Zvezda serije "Ljubav i kazna", u kojoj joj je partner bio ništa manje popularni Murat Jildirim, Nurgul Ješilčaj (39) poznata je po boemskom životu. Tačnije, bila je poznata.

Jer je sa sinom Nežatijem Osmanom (10), koga je dobila u braku sa kolegom Džemom Ozerom s kojim se razvela 2010. godine, uglavnom živela po hotelima i iznajmljenim stanovima, što joj je i odgovaralo jer je snimala na raznim mestima a dečaka je uvek vodila sa sobom.

Međutim, sada je sasvim promenila životni stil. Novac koji je zaradila  ulogom u seriji "Paramparča", u kojoj joj je partner Erkan Petekaja, Riza iz "Dile", počela je da ulaže u nekretnine.

Sabahtan beri #ÖzgecanAslan davasının sonucunu bekliyorum. Umarım adalet yerini bulur. Bulmalı!!!

Posted by Nurgül Yeşilçay on Friday, 12 June 2015

Prvo je kupila kuću u Istanbulu, a ovih dana i imanje sa kućom u blizini Bodruma. U planovima lepa glumica ide još dalje: na imanju će da podigne staklenik za uzgoj organskog povrća i voća, a okolo će da pasu krave koje je će snabdevati mlekom.

VIŠE: Murat Jildirim – zvezda serije "Ljubav i kazna"

Sen nereye bakıyosun şapşik @nejat_ozer

Posted by Nurgül Yeşilçay on Saturday, 6 June 2015

Mali Osman uživa sa mamom u novom domu u kojem će provoditi letnje meseca, a njima se pridružio i biznismen Ozgur İnal, s kojim je Nurgul u vezi desetak meseci.

Useljenje u novu kuću glumica je proslavila sa bliskim prijateljima za koje je pripremila roštilj u bašti.

Önüm arkam sağım solum ebe demiştim halbuki @paramparcadizi @erkanpetekkaya

Posted by Nurgül Yeşilçay on Saturday, 9 May 2015

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa