U luksuznom istanbulskom hotelu "Četiri godišnja doba" pred brojnim rođacima, prijateljima i kolegama na večnu ljubav zavetovali su se lepa Hatidže Šendil, Dila iz istoimene serije, i Burak Sagjašar, Pedro iz Sulejmana Veličanstvenog, a jedan od kumova bio im je sultan Sulejman, to jest Halit Ergenč.

Uzbuđenje se gotovo fizički moglo osetiti dok su Hatidže Šendil (32), Dila iz istoimene serije, i njen verenik Burak Sagjašar (28), doktor Pedro iz Sulejmana Veličanstvenog, držeći se za ruke išli prema stolu za kojim ih je čekao matičar sa svedocima, to jest kumovima kako bismo mi rekli, među kojima je bio i slavni glumac Halit Ergenč.

PROČITAJTE JOŠ: Venčanje daleko od očiju javnosti: udala se Beren Sat!

A kad su mladenci izgovorili zvonko „da“, brojni gosti u velikoj balskoj dvorani zapljeskali su oduševljeno. 

Time je krunisana petogodišnja ljubav mladog para koji se upoznao na setu serije Karadaglar i otada su zajedno. Mlada je blistala u haljini bogato ukrašenoj tilom u kojoj je ipak mogla komotno da se kreće i otpleše strasni tango sa mužem.

Kako je veče 29. maja 2015. godine odmicalo, uzbuđenje novopečenog bračnog para se stišavalo pa su uzeli učešća u veselju.

PROČITAJTE JOŠ:  Najčuvenije ljubavi rođene na snimanju turskih serija

Najpre su zajedno otpevali jednu pesmu, a onda se mikrofona dokopala Berguzar Korel, uz obrazloženje da je ona Hatidžina drugarica još od obdaništa. I mladin partner iz nove hit serije, slavni pevač, glumac i reditelj Ozdžan Deniz, obradovao je svatove svojom pesmom.

A među zvanicama je bilo mnogo slavnih i poznatih. Erkana Petekakju, Rizu iz Dile, Hatidže je pozvala lično tako što ga je posetila na setu serije koju snima sa Nurgul Ješilčaj. Osim njih tu je bila ekipa iz Sulejmana, Nur Fetahoglu (Mahidevran), Selma Ergeč (Hatidže), Pelin Karahan (Mihrimah), Merve Bolugur (Nurbanu), zatim Kivanč Tatlitug, Hulja Dardžan, Čagataj Ulusoj (Emir u seriji Zvala se Feriha) i mnogi drugi. Sve slike pogledajte u galeriji slika!

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Pred matičarima i kumovima od kojh je jedan bio sultan Sulejman, to jest Halit Ergenč, Hatidže Šendil i Burak Sagjašar zarekli su se na večnu ljubav!