Napišite nam kako vas je voljena osoba zaprosila, a mi ćemo najoriginalniju izjavu nagraditi nagraditi putovanjem na medeni mesec, iznajmljivanjem venčanice, svadbenom tortom i bidermajerom.

Najoriginalniju prosidbu možete poslati do kraja juna na adresu redakcije Lise, detalje pročitajte u našem novom broju.

Perspektivnu pozorišnu glumicu Mariju Bergam (24) obukli smo u neke od predvnih venčanica i razgovarali sa njom na temu ljubavi, kako one prema poslu, tako i one životne, koju je ona izgleda već pronašla. Pre nego što počnete da tražite venčanicu i informišete se o svadbenim običajima, kojih u našoj zemlji ima mnogo, razmislite da li ste zaista spremni za uplovljavanje u bračnu luku, jer su za ovaj korak pored emocionalne zrelosti, važna i slična interesovanja i umeće prevazilaženja sukoba.

U ovom broju nismo sve teme posvetili ovom važnom životnom događaju, tu su naravno i naše redovne rubrike, poput mnogima omiljenih recepata, koji u novoj Lisi donose prava prolećna zadovoljstva, recepte za pripremu mladih krompirića na nekoliko načina.

Zdravlje se bavi temom vida i kako da ga sačuvate uz pomoć sunčanih naočara, čiji kvalitet često zanemarujemo. Koliko smo svesni da su naše naočare za sunce mnogo više od modnog detalja - zaštita našeg oka, pomoć i odmor za vid u posebnim uslovima prevelike osunčanosti. Vodimo li računa kada ih biramo i kupujemo, šta je važno da znamo? Pročitajte na stranicama našeg novog broja.

Tu su i novosti iz sveta, mode. Intervju sa Marinkom Rokvićem i još mnogo toga...