Kolači i torte s trešnjama i jela od tikvica tema su novog broja Kuvara – Fino, a jeftino.

Zbirka recepta po kojima možete da pripremite ukusna jela čak i ako ste početnik uz savete vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka, 21. maja 2015. godine.

Zavirili smo u kuhinju Suzane Mančić, koja voli i da kuva i da jede, a čitaocima otkriva zašto više ne kuva svom dragom. Nedeljni jelovnik po kojem obrok za četvoročlanu porodicu možete da spremite i za 240 dinara, predlaže Slaviša Milošević, nastavnik kuvarstva Trgovinsko-ugostiteljske škole iz Leskovca. Gastronomsko putovanje odvešće vas u intrigantni Maroko, a proverite i da li ste možda baš vi u ovom broju osvojili 1.000 dinara ili kuhinjsku vagu za recept najukusnijeg jela.

Ne propustite Kuvar - Fino, a jeftino, svakog četvrtka u Kuriru!