Iza Biljane Obradović je bogata karijera, a ambicije joj ni danas ne nedostaje, ipak sada je spremna i za novo životno poglavlje.

Šarmantnu novinarku svi pamtimo po kultnoj emisiji "City" koja je kao jedina takvog tipa tokom devedesetih uživala veliku popularnost.

Biljana se i danas trudi da na originalan način gledaocima predstavi novosti iz sveta poznatih, kao i najrazličitije lajf stajl teme, sada u svojoj autorskoj emisiji Biljana za vas, koja se takođe emituje na televiziji Pink.

Volonterka i specijalista opšte medicine, Desanka Savić Koković ima 84 godine i brojne hobije, a jedan od njih je i vrlo ozbiljan "hobi" i to u beogradskom pozorištu. Koliko ste puta sa drugaricom bili na dijeti, pa iako se isto hranite ona oslabi bar neki kilogram više? Kako je to moguće? Izgleda da smo blizu rešenja ove enigme. Više pročitajte na našim stranicama posvećenim zdravlju!

Razloge zadržavanja tečnosti u organizmu možemo potražiti u mnogim lošim navikama, propustima u ishrani, vremenskim uslovima... Diuretici pomažu u izbacivanju vode i otrova putem urinarnog trakta, a priroda nas je darovala namirnicama koje možemo koristiti u tu svrhu. Koje su to namirnice otkrijte u rubrici Lekoviti recepti.

Špargla je pravo prolećno povrće, koje se bere između marta i maja, ponegde i do jula. Njene mesnate stabljike uvek su smatrane zdravim, cenjene i zbog sočnog i blagog ukusa. Donosimo vam probrane recepte sa ovim ukusnim povrćem.

Napolju se sve zeleni i šareni. U bašti ima štošta da se uradi! Ali koji poslovi su sada najhitniji? Kratak pregled radova za baštovane-početnike donosimo vam u Zelenom bukvaru.

Tu su i teme posvećene alternativnoj medicini, lepoti, modi, ali najinteresantnijim i važnim novostima iz zemlje i sveta.