Glamurozna proslava 10. rođendana magazina "Elle" u "Dijagonali" okupila je veliki broj VIP zvanica i prijatelja magazina iz sveta mode, umetnosti, kulture i biznisa iz zemlje i inostranstva.

Među njima su bili Danijela Dimitrovska Amidžić, Biljana Tipsarević, Stefan Kapičić, Milka Forcan, Slavomir Stojanović, Zoran Kesić i mnogi drugi.

Gosti su se zabavljali do kasno u noć, a za dobru atmosferu bio je zadužen proslavljeni svetski DJ Alexandros Christopulos, koji je specijalno zbog rođendana "Elle" doputovao iz Atine.

Na proslavi je, u sklopu Artellea, projekta kulturne odgovornosti, predstavljena skulptura "Gledaj srcem" naše poznate umetnice Jelene Blečić, kao i dve lampe koje je ona dizajnirala za ovu priliku.

Događaj je prepoznala i kompanija Visa, koja je prisutnima želela da približi Visa svet privilegija usmeren ka korisnicima Visa Premium kartica. Proslavu jubilarnog rođendana "Elle" magazina podržale su kompanije Absolut Time i Jaguar.

LepaiSrecna Magazin "Elle" proslavio je jubilarni 10. rođendan u interesantnom ambijentu jednog prestižnog beogradskog restorana... Pogledajte kako je bilo na slavlju!