Severina je, naime, potpuno opčinila roditelje novog izabranika prilikom susreta sa njima u Beogradu.

"Hrvatska pevačica posetila je Kojiće u njihovom domu na Bežanijskoj kosi i oni su se prijatno iznenadili koliko je Severina neposredna i ljupka.

Svidela im se više nego ijedna prethodna Igorova devojka, bez obzira na veliku razliku u godinama. Ona ih je kupila ogromnom ljubavlju koju pokazuje prema njihovom sinu i time što je prijatna u ophođenju sa svima", ispričao je dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti. Pošto je Dragan Kojić Keba na turneji u Americi, evo šta je izjavila njegova supruga:

"Poštujem Igorov izbor, a koliko sam do sada imala prilike da vidim, Severina je sjajna osoba i, što je najvažnije, dobar čovek. Uvek glasam za ljubav. Uvek sam želela da moja deca imaju partnere i vezu kakvu smo imali i imamo Dragan i ja. Verujem da smo im bili dobar primer".

VIŠE: Otkrivena tajna ljubav: Severina u vezi s Kebinim sinom

Podsećanja radi, popularni folker se sa turneje u Americi oglasio putem Tvitera, nakon što su pojedini mediji njegovo ćutanje okarakterisali kao protivljenje.

"Nije tačno da sam se izolovao iz medija. Trenutno sam na turneji u Americi i jasno mi je da neki žele sapunicu, ali nijednu izjavu povodom Igorove veze nisam dao, niti ću dati jer je to njihova stvar, a izbor Igorovog srca je i moj izbor" poručio je Keba sa drugog kontinenta.

VIŠE: Hit farmerke za 2015: 3 modela u trendu po izboru zgodne Severine (FOTO)

Inače, Severina i Igor svaki slobodan trenutak provode zajedno, a u poslednje vreme nežnosti razmenjuju i javno na društvenim mrežama. Tako se i na zajedničkim fotografijama koje su počeli da objavljuju vidi koliko je zaljubljeni par srećan i koliko ne mari za tuđe komentare.

Izvor: Kurir