Za svaki tip građe postoje dobre farmerke, samo je važno da odaberete one u kojima ćete se vi osećati dobro!

Sa zgodnim telom vajanim jogom i teretanom, Severini je lako da izabere najzanimljivije modne trendove, ali ako pogledate malo bolje njene sjajne Instagram kreacije, i vi ćete lako pronaći recept!

Sigurno je najzahtevnija kombinacija "dupli teksas", koji podrazumeva uske farmerke uz nogu, sa visokim strukom i teksas košuljom uvučenom u pantalone. Međutim, jednaka boja gornjeg i donjeg dela vizuelno izdužuje figuru, pa je uz atraktivne salonke ovo sjajan izbor za "džepne Venere". Ako ste lepo građeni, ali ne i previsoki, ovo je kombinacija za vas.

Ako smatrate da je struk vaša slaba tačka, kopirajte Severinin stajling u farmerkama s tregerima. Komotne oko bokova, ovakve farmerice prijaju svima nama kad planiramo dug dan van kuće. Sandale sa visokim platformama izdužuju noge, a  odlični detalji: efektna tašna, koketni šeširić i bluza u stilu boemskog šika odvlače pažnju s kritičnih mesta na telu.

Na kraju, ako niste još zadovoljni kako prolećni treninzi oblikuju vašu pozadinu, odlučite se za uske farmerke u kombinaciji sa dužim mantilom bez kopčanja. Za tople dane, mantil zamenite prslukom koji je takođe hit!

PROČITAJTE JOŠ: Modni savet za proleće 2015: kako da budete elegantni u farmerkama

Izvor: Lisa