Dežurni paparaci ispred kuće Ozana Guvena, Rustem-paše iz serije Sulejman Veličanstveni, koja se nalazi u elitnom delu Istanbula, nemalo su se iznenadili kad su na kapiji ugledali Merjem Uzerli sa jednoipogodišnjom Larom u naručju. Glumica je upravo izlazila iz Ozanove kuće, a kad je spazila foto-reportere, odmah je sakoom pokrila Larino lice.

Dežurni paparici ispred kuće Ozana Guvena, Rustem-paše iz serije Sulejman Veličanstveni, koja se nalazi u elitnom delu Istanbula, nemalo su se iznenadili kad su na kapiji ugledali Merjem Uzerli sa jednoipogodišnjom Larom u naručju. Glumica je upravo izlazila iz Ozanove kuće, a kad je spazila foto-reportere, odmah je sakoom pokrila Larino lice. Umešao se i Ozan koji je zamolio paparace da ne snimaju Laru jer mama želi da je sačuva od javnosti.

Ovaj događaj koji se zbio u ponedeljak 20. aprila u jutarnjim satima ponovo je oživeo nagađanja iz januara da između Merjem i Ozana postoji nešto više od prijateljstva. Naravno, u medijima su se odmah pojavili naslovi tipa "koga je Merjem prvo posetila" i "sa kćerkom kod Ozana do jutarnjih sati", pa mnogi sa rezervom prihvataju činjenicu da je reč samo o poslu.

Naime, Merjem Uzerli i Ozan Guven, zvezde serije Sulejman Veličanstveni, ponovo glume zajedno. Ovog put reč je o igranom filmu koji će se snimati u Makedoniji, a prema pisanju turskih medija radnja se odvija u  Bosni tokom ratnih sukoba devedesetih. Ozan će tumačiti srpskog oficira, a kakva će biti Merjemina prva filmska uloga na turskom zasada se ne zna. 

Foto: M. R.